CITROËN & BOKRIJK

 

  

Voor de jaarlijkse afspraak van de Citroën Jumble die op zondag 23 april 2017  doorgaat, werd door de Amicale van de Belgische Citroën Clubs (ABCC) het Provinciaal Domein Bokrijk in Limburg gekozen. Dit jaar wordt de organisatie  toevertrouwd aan de club Citrosfeer Vlaanderen.

   

Vanaf 10 uur verwelkomen we alle Citroëns of Panhards op het prachtig provinciaal domein van Bokrijk met zijn meer dan honderd historische gebouwen, heropgebouwd in hun oorspronkelijke staat met authentiek meubilair, landbouwgereedschap en huisraad. Bokrijk is ook een levend museum dankzij de acteurs die de sfeer van honderd jaar geleden doen heropleven. Geen twijfel dat de aanwezigheid van oude wagens die per type en per jaar op een voorbehouden parking aan het Kasteel zullen gerangschikt worden, de retrosfeer zal oproepen en een bijkomende attraction zal zijn voor de bezoekers.

                    Dit wordt beslist een groot familiefeest  voor alle Citroën modellen.

 


 Zijn Citroën wagen, oud of nieuw, op de gereserveerde plaatsen parkeren zal dankzij de steun van Citroën Belux, slechts 20 euro per wagen kosten (passagiers inbegrepen). Het bezoek aan het Openluchtmuseum is uiteraard ook in deze prijs inbegrepen. Naast de attracties die klein en groot fun zullen bezorgen, is Bokrijk ook een groene oase van rust met wandelroutes, een Arboretum en een Geuren- en Kleurentuin. 

Dit is een unieke kans om op een ontspannen en gezellige manier ons verleden te herbeleven in Bokrijk.